ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

Πιάνουν ξανά δουλειά από αύριο (Τετάρτη 5/12) οι εργαζόμενοι της ΕΜΕΛ, απόφαση που λήφθηκε πριν από λίγο (12:00 - 4/12) σε Συνέλευση των απεργών.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συντεχνίες και εργαζόμενοι αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στο διάλογο μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, αναστέλλοντας τα απεργιακά τους μέτρα, που ξεκίνησαν χθες.

Εν τω μεταξύ, όπως είχε χθες (4/12) ανακοινώσει εταιρεία, καταβλήθηκε σήμερα ο μισθός Νοεμβρίου στους εργαζομένους.

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδώσουν εντός της ημέρας οι συντεχνίες.

Απο ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE