ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές- Έριξαν ντεπόζιτα νερού οι σφοδροί άνεμοι

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές-  Έριξαν ντεπόζιτα νερού οι σφοδροί άνεμοι

Μετρά τις πληγές της η κοινότητα Ζυγίου της επαρχίας Λάρνακας, αφού κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, ισχυροί άνεμοι και ανεμοστρόβιλος που έπληξαν την περιοχή προκάλεσα πολλές υλικές ζημιές.

Μιλώντας στο ThemaOnline, το πρωί της Τρίτης (4/12), ο Γραμματέας του κοινοτικού συμβούλιου Ζυγίου, εξήγησε ότι από το πρωί η κοινότητα μετρά τις ζημιές της, ευτυχώς μόνο υλικές.

Ο κ. Κωνσταντίνου εξήγησε ότι από τους σφοδρούς ανέμους, προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και σπίτια, αφού αντικείμενα που παρασύρθηκαν από τον αέρα χτύπησαν σε τζάμια σπιτιών και χτύπησαν σε οχήματα.

Ακόμη ο Γραμματέας του Κοινοτικού Συμβουλίου, ανέφερε ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου ντεπόζιτα και θερμοσίφωνες αποκολλήθηκαν και έπεσαν λόγω των ανέμων, ενώ παρόμοια μοίρα είχαν και δέντρα, τα οποία έπεσαν στο έδαφος προκαλώντας ζημιές.

Όπως μας είπε ο κ. Κωνσταντίνου, υπάρχουν ακόμη περιοχές στις οποίες λόγω της κακοκαιρίας, δεν έχουν ακόμη (9:00) ηλεκτροδότηση.

Πάντως, στο χώρο αναμένεται να φτάσουν συνεργεία και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, για καταγραφή και επιδιόρθωση των ζημιών.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE