Συνεχίζεται η απεργία των οδηγών λεωφορείων - Επηρεάζονται χιλιάδες άτομα

 Συνεχίζεται η απεργία των οδηγών λεωφορείων - Επηρεάζονται χιλιάδες άτομα

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η απεργία των εργαζόμενων του ΟΣΥΠΑ στην Πάφο και της ΕΜΕΛ στην Λεμεσό.

Από την απεργία των λεωφορείων επηρεάζονται γύρω στους πέντε χιλιάδες μαθητές και τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τουρίστες.

Σύμφωνα με τον Χρίστο Ευαγγέλου, εκπρόσωπο των οδηγών του ΟΣΥΠΑ, οι εργαζόμενοι "δεν θα πιάσουν τιμόνι αν δεν πληρωθούν και αν δεν κατοχυρωθεί εκτός του Νοεμβρίου και ο μισθός του Δεκέμβρη και του 13ου".

Ο Πρόεδρος του ΟΣΥΠΑ Γιώργος Ιωαννίδης ανέφερε πως την Δευτέρα (3/12) υπήρξε επικοινωνία με το Υπουργείο Μεταφορών με στόχο την λήξη της απεργίας, προσθέτοντας πως "το Υπουργείο έχει υποχρεώσεις προς την εταιρεία και τους εργαζόμενους και εάν οι εργαζόμενοι δεν πληρωθούν, δεν θα τερματίσουν την απεργία".

Συνεχίζουν το πρωί της Τρίτης 4/12 την απεργία τους και οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού, οι οποίοι θα αναμένουν γραπτώς τις θέσεις του Υπουργείου και της εταιρείας, για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι τα απεργιακά τους μέτρα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE