ΛΕΜΕΣΟΣ: Περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα – Ζημιές από την κακοκαιρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα – Ζημιές από την κακοκαιρία

Ζημιές προκάλεσε σε αρκετές περιοχές στην Λεμεσό η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη τα ξημερώματα της Τρίτης (4/12).

Λόγω ισχυρών ανέμων, έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης, προκλήθηκαν ζημιές σε υποστατικά και οχήματα, ενώ σημειώθηκαν και αποκοπές δέντρων, κλαδιών και πασάλων της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΑΗΚ, λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο από την κακοκαιρία, οι περιοχές, Ακρωτήρι, Κάτω Πολεμίδια, Φασούρι, Ύψωνας, Παρεκκλησιά, Μοναγρούλι, Μονή, Πεντάκωμο και στην Μονή Αγίου Γεωργίου, έμειναν χωρίς παροχή ρεύματος.

Στην Λεμεσό, η κακοκαιρία συνεχίστηκε και το πρωί της Τρίτης (4/12).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE