ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το REPORT του επίσημου Απόλλωνα για όσα ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ στο ντέρμπι

Το REPORT του επίσημου Απόλλωνα για όσα ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ στο ντέρμπι

Όπως συνηθίζεται μετά από παιχνίδι, έτσι και τώρα, ο Απόλλωνας ανάρτησε κείμενο με ανάλυση του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Γίνεται αναφορά, πάντως, σε φάσεις που ξεχώρισαν και έχουν να κάνουν με την αντίπαλο ομάδα.

Αναλυτικά:

«Την βαριά ήττα με 5-1 από τον ΑΠΟΕΛ δέχθηκε η ομάδα μας στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Από τον αγώνα ξεχώρισε η αποβολή του Βάλε, τα δύο πέναλτι που δώθηκαν στους γηπεδούχους και οι πολλές κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές μας.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 8ο λεπτό ο Αλ Τάμαρι μετά από απόκρουση του Βάλε στο πέναλτι του Μοράις. Ο Ιορδανός ακολούθησε τη φάση και εντελώς μόνος του έκανε το 1-0.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους ωστόσο στο 42′ δώθηκε και δεύτερο πέναλτι στους γηπεδούχους που ταυτόχρονα έφερε την αποβολή του Βάλε. Ο Μοράις αυτή τη φορά ευστόχησε κάνοντας το 2-0.

Τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων επιφύλασσαν πολλές φάσεις ακόμη πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Στο 45+8′ ο Μάρκοβιτς με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-1 ωστόσο 3 λεπτά αργότερα ο Νατέλ με ένα μακρινό φάουλ διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος η ομάδα μας παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές μπήκε καλύτερα και δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να μειώσει στο σκορ ωστόσο ο Φαουπάλα αστόχησε.

Στο 62′ ο Τάμαρι με πλασέ έκανε το 4-1 ενώ στο 69′ ο Ενσούε διαμόρφωσε το 5-1.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση ενώ οι ποδοσφαιριστές μας έχοντας το αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο.
 

Ενδεκάδες

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Ενσούε, Μερκής, Καρλάο, Ιωάννου, Μοράις, Ζαχίντ (66′ Γκέντσογλου), Νατέλ (67′ Μπαλόγκ), Τάμαρι, Ντε Βινσέντι (80′ Αρτυματάς), Καζού
 
Απόλλων: Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Xάμπος, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Περέιρα (46′ Φαουπάλα), Παπουλής (45′ Κίσσας), Σαρντινέρο, Μάγκλιτσα (65′ Σκέμπρι)
 
Κίτρινες: Καρλάο, Ενσούε, Μπαλόγκ/Παπουλής, Βάλε, Ρομπέρζ, Ουεντραόγκο, Μάγκλιτσα, Βασιλείου, Χάμπος, Σακέτι
 
Κόκκινες: Βάλε».
 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top