Δ. Φιλιππίδης: «Η Altamira τους πρώτους 11 μήνες πώλησε πέραν των €90 εκατ.»

Δ. Φιλιππίδης: «Η Altamira τους πρώτους 11 μήνες πώλησε πέραν των €90 εκατ.»

Ο πρώην Διευθυντής Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων της ΣΚΤ κατέθεσε ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε δημοσιεύματα τα οποία χαρακτήρισε ως λιβελλογραφήματα και συκοφαντικά.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας, 2/12, ο Δημήτρης Φιλιππίδης, πρώην Διευθυντής Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων της ΣΚΤ.

Στο πλαίσιο της κατάθεσης του ο κ. Φιλιππίδης παράθεσε στην Επιτροπή στοιχεία τα οποία αφορούσαν την εργασιακή του εμπειρία σε συμβουλευτικές και άλλες θέσεις σε Κύπρο και Λονδίνο, που είχαν ως αποτέλεσμα την επιλογή του στη θέση του Διευθυντή Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων της Συνεργατικής το 2016 για στήσιμο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων.

Σε συνέχεια τον Γενάρη του 2018 μεταφέρθηκε στην Αltamira, όπου ηγείται της μονάδας διαχείρισης ακινήτων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE