ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Σχολίαζαν τον Τζιωνή οι ανακριτές – «Εν μαλωμένος με την αλήθκεια»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Σχολίαζαν τον Τζιωνή οι ανακριτές – «Εν μαλωμένος με την αλήθκεια»

Σύμφωνα με αναφορά του Λοχία Σάββα Σιαμούτη στο δικαστήριο, οι ανακριτές μεταξύ τους είπαν: «Ο Λοΐζος Τζιωνης εν μαλωμένος με την αλήθκεια».

Σε συνέχεια της αντεξέτασης του κ. Σιαμούτη από τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέα Αναστασίου, ο δεύτερος ρώτησε τον μάρτυρα: «Μας είπατε ότι ο Τζιωνής, έκανε επιτόπιο άλμα, ο κατά τα άλλα ήρεμος;», αναφερόμενος στο άλμα που έκανε ο κατηγορούμενος στο γραφείο των ανακριτών για να δείξει πως μπήκε στο σπίτι στον Στρόβολο.

Ο δικαστής διέκοψε και ρώτησε: «Ένας ήρεμος εν μπορεί να το κάμει;»

Ο κ. Σιαμούτης είπε ότι άλλος ανακριτής ρώτησε τον Τζιωνή «πως επετάχτηκες;» και αυτός έκανε το άλμα.

Μάλιστα, σημείωσε ότι, οι ανακριτές μεταξύ τους είπαν: «Ο Λοΐζος Τζιωνης εν μαλωμένος με την αλήθκεια».

Στην συνέχεια ο δικηγόρος του Τζιωνή ρώτησε: «Εφόσον  ενέπλεκε τον εαυτό του βάζοντας τον μέσα στο σπίτι σημαίνει ότι εκείνη την ώρα θα έλεγε κάτι ενοχοποιητικό;».

Με τον κ. Σιαμούτη να διερωτάται: «Ενοχοποιητικό δεν ήταν η αναγνώριση, η επιστημονική εξέταση με το μαχαίρι, τα παπούτσια;».   

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE