Πλάκωσαν στις σφαλιάρες και στις βρισιές τον Λιανό – Έξαλλες Μπακοδήμου και Κοκκίνου – VIDEO

Πλάκωσαν στις σφαλιάρες και στις βρισιές τον Λιανό – Έξαλλες Μπακοδήμου και Κοκκίνου – VIDEO

«Βλάκα», «Ηλίθιο» και «σκασμένο» ήταν μόνο μερικά από τα επίθετα που άκουσε ο Γιώργος Λιανός από την Μαρία Μπακοδήμου και την Έλλη Κοκκίνου.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, 2/12, του τηλεοπτικού σόου «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» γελάσαμε με την καρδιά μας.

Η Έλλη Κοκκίνου είχε θέσει ως όρο για να εμφανιστεί στο σόου να μην έχει φίδια. Όταν ένας μάγος εμφάνισε στην σκηνή ένα φίδι, οι γυναίκες της παρέας, Μαρία Μπακοδήμου και Έλλη Κοκκίνου εξέφρασαν τον φόβο τους για τα φίδια.

Ωστόσο έδωσαν ρεσιτάλ όταν ο Γιώργος Λιανός τοποθέτησε ένα πλαστικό φίδι ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Όταν το αντιλήφθηκαν σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και άρχισαν να του ρίχνουν σφαλιάρες, αλλά και να τον βρίζουν.    

Δείτε το σπαρταριστικό video:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

BEST OF TOTHEMAONLINE