ΛΕΜΕΣΟΣ: 63χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Δασούδι – Ήταν στην Κύπρο τον τελευταίο χρόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 63χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Δασούδι – Ήταν στην Κύπρο τον τελευταίο χρόνο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (3/12) εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην περιοχή Δασούδι στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για 63χρονο άνδρα από την Σουηδία, όπως διαπιστώθηκε από το διαβατήριο που είχε στην κατοχή του. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην Κύπρο τον τελευταίο ένα χρόνο.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας, έσπευσαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας, για εξετάσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικώς γύρω στις 6:25 της Δευτέρας (3/12) για τον νεκρό άνδρα.

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής για αυτοψία.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE