ΛΕΜΕΣΟΣ: 63χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Δασούδι – Ήταν στην Κύπρο τον τελευταίο χρόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 63χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Δασούδι – Ήταν στην Κύπρο τον τελευταίο χρόνο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (3/12) εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην περιοχή Δασούδι στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για 63χρονο άνδρα από την Σουηδία, όπως διαπιστώθηκε από το διαβατήριο που είχε στην κατοχή του. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην Κύπρο τον τελευταίο ένα χρόνο.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας, έσπευσαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας, για εξετάσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικώς γύρω στις 6:25 της Δευτέρας (3/12) για τον νεκρό άνδρα.

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής για αυτοψία.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.