Ισχυρό φαβορί η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών

Ισχυρό φαβορί η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών

Η Ανόρθωση συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των φίλων του γυναικείου βόλεϊ για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Γυναικών.

Στην ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠΕ η «Μεγάλη Κυρία» συγκέντρωσε το 40% των ψήφων μέχρι την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2018, πέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Α΄ Γύρου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Για τους φίλους της πετοσφαίρισης δεύτερο φαβορί θεωρείται η Τεχνοοικία ΑΕΚ με 13%.

Η Αναγέννηση Δερύνειας παρά τον άσχημο πρώτο γύρο με μια μόλις νίκη, συγκεντρώνει προτιμήσεις και κατατάσσεται ως τρίτο φαβορί με 11%, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο Απόλλων με 10%. Στη συνέχεια η Robo Markets ΑΕΛ προτιμάται σε ποσοστό 9%.

Ολυμπιάδα Ν. και Korantina Ηomes Παφιακός μοιράστηκαν τις ψήφους και συγκέντρωσαν 7% ενώ το ΘΟΙ Αυγόρου απέσπασε το 4% των ψήφων.

Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ψήφισαν 123 φίλοι του βόλεϊ.

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.