Στους δρόμους και πάλι η Αστυνομία - Ανακοινώθηκε νέα εκστρατεία- Τι θα ελέγχει

Στους δρόμους και πάλι η Αστυνομία - Ανακοινώθηκε νέα εκστρατεία- Τι θα ελέγχει

Αρχίζει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και της 9 του ίδιου μήνα, η 8η για φέτος Παγκύπρια εκστρατεία για αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης υπό  την επήρεια αλκοόλης.


Σημειώνεται, ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ποσοστό 25 % περίπου, όλων των οδικών θανάτων, οφείλεται στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, έστω και σε χαμηλά επίπεδα, αυξάνει τον κίνδυνο εμπλοκής σε οδική σύγκρουση, δεδομένου, ότι μεγαλώνει τον χρόνο αντίδρασης του οδηγού και μειώνει την εγρήγορση, τη συγκέντρωση και την οπτική οξύτητα.

Επίσης, συντελεί στην έλλειψη ορθής κρίσης και σε υπερβολική αυτοπεποίθηση, με την πιθανότητα επίδειξης και άλλης επικίνδυνης συμπεριφοράς, όπως η υπερβολική ταχύτητα και η μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE