Περισσότερες από 100 συλλήψεις στο Παρίσι, δεκάδες οι τραυματίες

Περισσότερες από 100 συλλήψεις στο Παρίσι, δεκάδες οι τραυματίες

Περισσότερες από 100 συλλήψεις έγιναν σήμερα στο Παρίσι στην διάρκεια διαδηλώσεων των λεγόμενων «κίτρινων γιλέκων» κατά της αύξησης των τιμών στα καύσιμα, σύμφωνα με τον Γάλλο Πρωθυπουργό Εντουάρντ Φιλίπ.


«Έχουμε κάνει περισσότερες από 107 συλλήψεις», δήλωσε ο κ. Φιλίπ στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό (BFMTV).

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός κάλεσε τους διαδηλωτές να διαδηλώνουν ειρηνικά.

Στο μεταξύ, το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο την Αστυνομία μεταδίδει ότι 65 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων, περιλαμβανομένων και 11 μελών των δυνάμεων ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE