Απόφαση-«ΒΟΜΒΑ» από τη Ρίβερ Πλέιτ ενόψει τελικού! – Η επιστολή που απέστειλε (PICS)

Απόφαση-«ΒΟΜΒΑ» από τη Ρίβερ Πλέιτ ενόψει τελικού! – Η επιστολή που απέστειλε (PICS)

Με επίσημη επιστολή που κατατέθηκε στην Conmebol, η Ρίβερ Πλέιτ ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να κατέβει στον τελικό με την Μπόκα Τζούνιορς που έχει οριστεί να γίνει στην Μαδρίτη.

Την απόφαση της να μην κατέβει στον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς που έχει οριστεί να γίνει στην Μαδρίτη, ανακοίνωσε με επιστολή της στην Conmebol η Ρίβερ Πλέιτ.

Οι «εκατομμυριούχοι» τόνισαν ότι θα κινήσουν όλα τα νόμιμα μέσα για να κηρυχθεί παράνομη η αλλαγή έδρας και χώρας του τελικού, αφού τονίζουν πως ο αγώνας θα μπορούσε να γίνει εντός της επικράτειας της Αργεντινής.

Κατηγορούν την Conmebol για παραβίαση της ισονομίας της διοργάνωσης και τονίζουν ότι θα φτάσουν μέχρι τέλους, μέχρι να δικαιωθούν, σε μία υπόθεση που θα έχει σίγουρα πολλά επεισόδια ακόμα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE