Α/ΔΡΟΜΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ταξιτζής προκάλεσε ανησυχία – Τον αναζητούσαν αστυνομικοί

Α/ΔΡΟΜΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ταξιτζής προκάλεσε ανησυχία – Τον αναζητούσαν αστυνομικοί

Οδηγός ταξί κινείτο με το όχημά του, αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Γύρω στις 14:10 το μεσημέρι του Σαββάτου (1/12) η Αστυνομία έλαβε ενημέρωση για όχημα ταξί που κινείτο αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος των Λατσιών.

Συγκεκριμένα, το ταξί κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας προς Λεμεσό, αλλά είχε κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Άμεσα, μέλη της Τροχαίας, έσπευσαν να εντοπίσουν το όχημα προτού προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί. Μάλλον, γιατί ο οδηγός αντιλήφθηκε το λάθος του και βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE