ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν έμαθε για την απάτη και ξεγελάστηκε - Του έφαγαν 4 χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν έμαθε για την απάτη και ξεγελάστηκε - Του έφαγαν 4 χιλιάδες ευρώ

Θύμα απάτης και κλοπής έπεσε την περασμένη Πέμπτη 76χρονος από τη Λεμεσό σύμφωνα με καταγγελία του στην Αστυνομία, την Παρασκευή (30/11).

Οι δράστες φέρονται να απέσπασαν το χρηματικό ποσό των τεσσάρων περίπου χιλιάδων ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του, ο 76χρονος συμφώνησε με αλλοδαπό όπως του πληρώσει €3.300 για να του κάνει μόνωση την ταράτσα του σπιτιού του στο Ζακάκι.

Το πρωί της Πέμπτης (29/11) το πρόσωπο αυτό, εμφανίστηκε για να αρχίσει τις εργασίες, μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο, μία γυναίκα και τρία παιδιά.

Ο 76χρονος υποστηρίζει ότι πλήρωσε τον αλλοδαπό με το ποσό των €3.300 που είχαν συμφωνήσει και στη συνέχεια έφυγε με τη γυναίκα του από το σπίτι για να πάνε για ιατρικές εξετάσεις.

Με την επιστροφή του ο παραπονούμενος διαπίστωσε ότι η ταράτσα δεν είχε μονωθεί και ότι έλειπε από το σπίτι του το χρηματικό ποσό των €600 που είχε σε τσέπη παντελονιού του εντός του σπιτιού.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE