ΛΕΜΕΣΟΣ: Το παράξενο παρκάρισμα στον Εναέριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το παράξενο παρκάρισμα στον Εναέριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μάλλον προσπάθησε να μην δυσκολέψει τους άλλους οδηγούς, αλλά αν τον έβλεπε ένας τροχονόμος, το πρόστιμο δεν το γλίτωνε!

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον «Γάρο της Ημέρας», δείχνουν ένα κάμπριο κόκκινο όχημα, να έχει σταθμεύσει στον δρόμο του Εναερίου στην Λεμεσό.

Το εν λόγω όχημα, έχει σταθμεύσει μισό στον δρόμο και το άλλο μισό στην διαχωριστική νησίδα.

Το παρκάρισμα προφανώς και είναι παράνομο, αφού στο σημείο εκτός του ότι υπάρχει διπλή κίτρινη γραμμή, είναι και δρόμος που κινούνται οχήματα κανονικά. Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, εκείνη την στιγμή η κίνηση στο σημείο ήταν αυξημένη.

Πάντως, αν ο εν λόγω οδηγός σκέφτηκε τους άλλους και άφησε χώρο για να κινούνται στον δρόμο, ο τροχονόμος που θα τον έβλεπε δεν θα τον σκεφτόταν εκείνον και θα του έκανε την καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE