Επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ

Επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ

Σφοδρά επεισόδια έλαβαν χώρα μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-Μπουντούτσνοστ, στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

Μία ομάδα κουκουλοφόρων, αποτελούμενη από 150-200 άτομα, κρατώντας ξύλα και μολότοφ στα χέρια κατέβηκε μία ράμπα δίπλα στα πάρκινγκ του ΣΕΦ και συγκρούστηκε με δυνάμεις ασφαλείας των ΜΑΤ.

Έγινε χρήση δακρυγόνων και μέχρι στιγμής έχουν καεί ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσυκλέτα, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αφόρητη την ώρα που οι φίλαθλοι έμπαιναν για να παρακολουθήσουν το ματς. Προς το παρών δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν Έλληνες ή Μαυροβούνιοι οπαδοί.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE