ΠΑΡΑ-THEMA: Λίγο η βροχή... λίγο η ευκολία... παρολίγον να σταθμεύσει μέσα στο κατάστημα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑ-THEMA: Λίγο η βροχή... λίγο η ευκολία... παρολίγον να σταθμεύσει μέσα στο κατάστημα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ουκ ολίγες φορές ήχησε στους κυπριακούς δρόμους η φράση “ ε βάρτω μέσα αλλο λίο “, θέλοντας έτσι μέσω της υπερβολής, να δείξουν στον συμπολίτη τους οδηγό ότι ο τρόπος παρκαρίσματος, μάλλον προκαλεί πρόβλημα.

Στη Λεμεσό, ένας συμπολίτης μας, φαίνεται να προσπάθησε να το κάνει στην πράξη, αφού όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Facebook “I Love Cyprus PE”, φαίνεται ένα μαύρο SUV όχημα να βρίσκεται σταθμευμένο ακριβώς έξω από την είσοδο εμπορικού κέντρου στη Λεμεσό.

Μάλλον στην απόφαση του ή της οδηγού, εκτός από την προσωπική ευκολία, θα έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή έβρεχε .

Δείτε τη σχετική φωτογραφία, η οποία συνοδεύεται με το “αθάνατο” “βάρτω μέσα...”

Χ.Ζ.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE