ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Παραμένουν ατιμώρητοι οι φονιάδες- Ολοκληρώθηκε η θανατική ανάκριση

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Παραμένουν ατιμώρητοι οι φονιάδες- Ολοκληρώθηκε η θανατική ανάκριση

Ολοκληρώθηκε η θανατική ανάκριση, στη σωρό του 22χρονου George Low, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2016, από δύο Τούρκους, οι οποίοι διέφυγαν στα κατεχόμενα.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Με την ολοκλήρωση της θανατικής ανάκρισης, ολοκληρώνεται από πλευράς Αστυνομίας, το ανακριτικό έργο, με την υπόθεση να εκκρεμή στο Δικαστήριο.

Όπως εξήγησε αρμόδια πηγή στο ThemaOnline, λόγω της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με την πάροδο δύο και πλέον ετών.

Αφού οι δύο φερόμενοι ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν από τις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές, δεν ήταν δυνατό να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία.

Έτσι λοιπόν, η Αστυνομία Κύπρου, μετά και από την ολοκλήρωση της θανατικής ανάκρισης, παρέχει στη δικαιοσύνη όλα τα στοιχεία και τεκμήρια, για να μπορέσει το Δικαστήριο να εκδώσει το πόρισμα, ότι δηλαδή πρόκειται για υπόθεση φόνου.

Όπως μας λέχθηκε, η υπόθεση δεν μπαίνει στο ράφι, αφού σε ενδεχόμενο εντοπισμό των Τούρκων, είτε στις ελεύθερες περιοχές, είτε σε ξένη χώρα, αφού ζητηθεί η έκδοση τους, θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Cyprus Mail την Πέμπτη δύο Τούρκοι, ο ένας κουρδικής καταγωγής και ο δεύτερος βουλγαρικής, είχαν συλληφθεί από την ψευδοαστυνομία στην Κερύνεια, αλλά δικάστηκαν για παραβίαση στρατιωτικής ζώνης, κατηγορία που αντιμετωπίζουν όσοι από και προς τις ελεύθερες περιοχές από άλλα σημεία, εκτός των οδοφραγμάτων.

Ακόμη, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι γονείς του τότε 22 ετών George Low, έφθασαν στην Κύπρο για να είναι παρόν στη διαδικασία της Παρασκευής 30/11.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top