ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισε τα 100 έτη ο κ. Μάρκος – Περιτριγυρισμένος από τα δισέγγονά του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισε τα 100 έτη ο κ. Μάρκος – Περιτριγυρισμένος από τα δισέγγονά του  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα 100οστα γενέθλιά του γιόρτασε ο κύριος Μάρκος Δημητρίου περιτριγυρισμένος από φίλους και συγγενείς.

Ο κύριος Δημητρίου «έσπασε το φράγμα» των 100 χρόνων στις 18/11, γιορτάζοντάς το παρουσία όλων των χωριανών, της οικογένειας και των φίλων του.

Ο αιωνόβιος κάτοικος του χωριού Καμπί του Φαρμακά, παντρεύτηκε το 1943 τη σύζυγό του Μαρία Νικόλα η οποία απεβίωσε στα 83 της χρόνια και απέκτησε με εκείνη τέσσερα παιδιά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», το ένα εκ των τεσσάρων παιδιών του ζεύγους, απεβίωσε στα 16 του χρόνια.

Οι τρεις γιοι τους, τους χάρισαν οκτώ εγγόνια, με τον κύριο Δημητρίου να έχει σήμερα 17 δισέγγονα.

Όπως αναφέρεται ο αιωνόβιος κάτοικος Καμπιού, δεν οδήγησε ποτέ του αυτοκίνητο ενώ παράτησε το ποδήλατό του στα 94 χρόνια του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE