ΠΑΦΟΣ: Χωρίς στέγη 5μελης οικογένεια λόγω κακοκαιρίας- Αναλαμβάνει το Γρ. Ευημερίας

ΠΑΦΟΣ: Χωρίς στέγη 5μελης οικογένεια λόγω κακοκαιρίας- Αναλαμβάνει το Γρ. Ευημερίας

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν η Επαρχιακή Διοίκηση και το Γραφείο Ευημερίας για την μετακίνηση πενταμελούς οικογένειας αθίγγανων που η στέγη της κατοικίας τους στο χωριό Σταυροκόνου καταστράφηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν χτες Πέμπτη (29/11) στην Πάφο.

Ερωτηθείς σχετικά επί του θέματος η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η οικογένεια μετακινήθηκε άμεσα από χτες σε ξενοδοχειακό κατάλυμα ενώ τα έξοδα αναμένεται να καλυφθούν από το Γραφείο Ευημερίας Πάφου.

Η κ. Λάμπρου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ήδη ο κλάδος Τουρκοκυπριακών προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση της στέγης της κατοικίας που χτες είχε υφαρπαγή από τους δυνατούς ανέμους και την έντονη βροχόπτωση, με στόχο την επανεγκατάσταση της οικογένειας .

Επιπρόσθετα συνέχισε η άλλη ζημιά που προκλήθηκε εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων ήταν σε ένα ακατοίκητο υποστατικό επίσης στην κοινότητα Σταυροκόνου.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE