O EYΡΩ-ΚILLER λέγεται Ιβάν Τρομερός!

O EYΡΩ-ΚILLER λέγεται Ιβάν Τρομερός!

Το διπλό της ΑΕΚ στη Ζυρίχη, είχε δυο υπογραφές. Αυτές των σκόρερ Αποστόλη Γιάννου και Ιβάν Τρισκόφσκι. Χωρίς να παραβλέπεται φυσικά η συμβολή όλων των παιχτών, όπως και το… άψογο κοουτσάρισμα από τον Άντονι Ιραόλα. 

Κοιτάζαμε τα νούμερα που αφορούν τους σκόρερ της ΑΕΚ, στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Δεν χρειάστηκε να το «ξεψαχνίσουμε» πολύ, για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο killer της Σκαλιώτικης ομάδας στην Ευρώπης… λέγεται Ιβάν Τρισκόφσκι ή Τρομερός! 

Ο 32χρονος Σκοπιανός άσος έχει «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα 8 φορές, στη φετινή ευρωπαική πορεία της ομάδας. Θα θυμάται περισσότερο το χατ-τρικ επί της Στουρμ Γκράτζ στις 16 Αυγούστου στην «Αρένα», αλλά σίγουρα και το χθεσινό γλυκό τέρμα επί των Ελβετών. 

Θα τον κεράσει σίγουρα κι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τα οικονομικά των κυπελλούχων, αφού το τέρμα στο Letziground, σήμαινε έμβασμα 570 χιλιάδων ευρώ! Αν έμενε η ισοπαλία, οι κιτρινοπράσινοι θα είχαν κέρδος 190 χιλιάδες.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE