Δεν… λένε να ΚΟΠΑΣΟΥΝ τα προβλήματα

Δεν… λένε να ΚΟΠΑΣΟΥΝ τα προβλήματα

Με αγωνιστικά προβλήματα θα πάει και στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος η ομάδα της Αμμοχώστου.

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Κυριακή για την 11η αγωνιστική τον Ερμή Αραδίππου, εντούτοις, ο Γιούργκεν Στρέπελ βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» αναμένοντας και την εξέλιξη της σημερινής προπόνησης για να διαπιστώσει και να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του σε πόσους παίκτες δεν θα υπολογίζει.

Ο Πράνιτς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την Ομόνοια, δεν έχει προπονηθεί καθόλου αυτή τη βδομάδα, ο Σισέ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ο Λαβόρδε αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και εάν δεν προπονηθεί σήμερα δεν θα υπολογίζεται ούτε και αυτός για τον αγώνα με τον Ερμή, ενώ δεδομένες απουσίες είναι αυτές των Αρτυματά, Ιγκιεμπόρ και Κάτσαρ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE