Τη λύπη του εκφράζει το Κρεμλίνο για την απόφαση Τραμπ να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Πούτιν

Τη λύπη του εκφράζει το Κρεμλίνο για την απόφαση Τραμπ να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Πούτιν

Το Κρεμλίνο εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να ακυρώσει μια συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αργεντινή και υπογράμμισε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη για επαφές με τον Τραμπ δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Εκφράζουμε την λύπη μας για την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων στο Μπουένος Άιρες...Αυτό σημαίνει ότι η συζήτηση για σοβαρά διεθνή και διμερή ζητήματα θα καθυστερήσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα», τόνισε ο Πεσκόφ.

«Σε ό,τι αφορά τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι έτοιμος να έχει επαφές με τον Αμερικανό ομόλογό του», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας μετά από πυρκαγιά στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας μετά από πυρκαγιά στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (7/6) στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα σε οικία στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE