Κι όμως το έκαναν: Αδιανόητο αυτό που έγινε με τους ΠΑΟΚτσήδες στο Λονδίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως το έκαναν: Αδιανόητο αυτό που έγινε με τους ΠΑΟΚτσήδες στο Λονδίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δικό τους… πάρτι έχουν στήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στην πιο γνωστή πλατεία του Λονδίνου, την Πικαντίλι, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Τσέλσι, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O κύριος όγκος των φίλων του Δικεφάλου, έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Πικαντίλι, κάνοντας το δικό τους… ζέσταμα πριν την αναμέτρηση με τα συνθήματα τους να σηκώνουν στο… πόδι την πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου, σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν την πορεία τους για το Stamford Bridge, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Δείτε videos:

 
 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE