ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 37χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 37χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τον BALAZOVJECH MIROSLAV, 37 ετών, από τη Σλοβακία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου, 2018, στη Λευκωσία. 

Ο 37χρονος, ο οποίος πιθανόν να χρησιμοποιεί και το όνομα DYDI RUDOLF, περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και ύψους 1.70μ. περίπου.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.