Υπάρχουν και χειρότερα…

Υπάρχουν και χειρότερα…

Θα είδε αυτά που έγιναν στην Αργεντινή ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, αλλά και τα όσα ακολούθησαν, που ψάχνουν ακόμα γήπεδο σε ΑΛΛΗ ήπειρο (!) για να διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ και την Μπόκα και θα σκέφτεται πως εμείς στην Κύπρο καλά την έχουμε!

Ειδικά, άμα σκεφτεί και τα όσα θλιβερά έγιναν (και) στο ΑΕΚ-Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί και να νιώθει περήφανος για την κάρτα φιλάθλου, αφού από την ημέρα που εφαρμόστηκε ο συγκεκριμένος νόμος στην Κύπρο και άδειασαν τα γήπεδα, όχι μόνο δεν έχουμε επεισόδια, αλλά τα γήπεδα θυμίζουν… «εκκλησίες»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE