Κάλεσμα Περδίκη προς ΠΙΣ για υλοποίηση ΓεΣΥ

Κάλεσμα Περδίκη προς ΠΙΣ για υλοποίηση ΓεΣΥ

Ο Περδίκης κάλεσε τον ΠΙΣ να βοηθήσει στην υλοποίηση των σχεδιασμών για το ΓεΣΥ.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης κάλεσε τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) να επιδείξει πνεύμα ανωτερότητας, να βάλει μπροστά το δημόσιο συμφέρον και να βοηθήσει στην υλοποίηση των σχεδιασμών για το ΓεΣΥ.

Σχολιάζοντας αναφορές περί βαθέως κράτους στο Υπουργείο Υγείας και περί διαδικασιών φαγώματος των μελών του ΔΣ του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), ο κ. Περδίκης είπε ότι «ακούμε όλες αυτές τις πληροφορίες με ιδιαίτερη ανησυχία και πρόσθεσε ότι είναι υπέρ της διερεύνησης κάθε καταγγελίας».

Ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα στην Επιτροπή Ελέγχου θα διερευνήσουν τις κατηγορίες που αφορούν τον Διευθυντή του Οργανισμού Υγείας και πρόσθεσε ότι «σε καμιά περίπτωση αυτή η διαδικασία διερεύνησης των καταγγελιών πρέπει να μπει ως τροχοπέδη για τη διαδικασία υλοποίησης των σχεδιασμών για το ΓεΣΥ».

«Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης να ξεχωρίσει το θέμα των καταγγελιών που αφορά τα μέλη του ΔΣ, να φροντίσει να λειτουργήσει το ΔΣ του οργανισμού και να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να εφαρμοστεί έγκαιρα και αποτελεσματικά το ΓεΣΥ και η αυτονόμηση των νοσοκομείων», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE