Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Η αποκάλυψη της άγνωστης συγγένειας της Ιωάννας Λαμπροπούλου και του Κώστα Καρνάκη δεν ενθουσίασε κανέναν... Μάλιστα η Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολίασε πάντα αστειευόμενη: 'Μεν σοβαρομιλάτε!'.
Η Ιωάννα Λαμπροπούλου εξήγησε ότι είναι τέταρτα ξαδέλφια με την οικοδέποινα της εκπομπής του Alpha Κύπρου να συνεχίζει το αστείο στον στενό της συνεργάτη και να σχολιάζει: 'Μάνα μου Ιωάννα μου'.
Ο Κώστας Καρνάκης απογοητεύτηκε προς στιγμή ακούγοντας τα σχόλια, αφού ο δημοσιογράφος ένιωσε πολύ όμορφα που ανακάλυψε ότι είναι τέταρτος ξάδελφος με την Ιωάννα Λαμπροπούλου.
Δείτε το σπαρταριστικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις