ΠΑΦΟΣ: Μπήκε ως Αλβανίδα και ήθελε να ταξιδέψει ως Ελληνίδα- Υπό κράτηση η 27χρονη

ΠΑΦΟΣ: Μπήκε ως Αλβανίδα και ήθελε να ταξιδέψει ως Ελληνίδα- Υπό κράτηση η 27χρονη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, παρουσιάστηκε την Πέμτπη (29/11) η 27χρονη, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου την Τετάρτη (28/11), με πλαστή ταυτότητα.

Εναντίων της 27χρονης, εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης μιας ημέρας, για διευκόλυνση των ερευνών.

Η 27χρονη που κατάγεται από την Αλβανία παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη (28/11) στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να  αναχωρήσει για το Βουκουρέστι. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε αλβανικό διαβατήριο, πέρασε από τον πρώτο έλεγχο ωστόσο αντί να μεταβεί προς την έξοδο προς το Βουκουρέστι πήγε στην έξοδο προς το Λίβερπουλ παρουσιάζοντας ελληνική ταυτότητα.

Πάντως, αρμόδια πηγή που μίλησε στο ThemaOnline, εξήγησε ότι το ενδεχόμενο η γυναίκα να είναι υπήκοος και των δύο χωρών (Αλβανίας και Ελλάδας), δεν υπάρχει, αφού σε μια τέτοια περίπτωση, αυτό θα αναγραφόταν στα έγγραφα της.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις έρευνες.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.