Σκέφτεται να τους ΡΙΞΕΙ και τους δυο μπροστά…

Σκέφτεται να τους ΡΙΞΕΙ και τους δυο μπροστά…

Σε κάποια παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο προηγούμενος προπονητής Κάρλος Ολίβα, είχε επιλέξει να χωρέσει στην ενδεκάδα τους Ματ Νταρμπισάιαρ και Ραμίρεζ. 

Στην πορεία επειδή είχε τραυματισμό ο Άγγλος επιθετικός, μονιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης ο Κοσταρικανός επιθετικός. Την Κυριακή στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση, έπαιζαν μαζί οι δυο παίχτες, στα τελευταία 35 λεπτά. 

Μεθαύριο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό, δεν αποκλείεται ο Γιάννης Αναστασίου να τους ξεκινήσει και τους δυο στο αρχικό πλάνο. 

Είναι αναγκασμένος να… δοκιμάζει διάφορες συνταγές ο Ελλαδίτης προπονητής, σε μια προσπάθεια να βγάλει καλύτερη εικόνα η ομάδα του. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE - Τέμπη: Νέος γύρος επεισοδίων στο Σύνταγμα με χημικά και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών

LIVE - Τέμπη: Νέος γύρος επεισοδίων στο Σύνταγμα με χημικά και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έγινε στις 11:00 ενώ μετέπειτα διάφοροι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές. Δείτε βίντεο και εικόνες:

BEST OF TOTHEMAONLINE