ΠΑΦΟΣ: Άστοχος ή... άτυχος ο 32χρονος; Πιάστηκε για τρεις διαρρήξεις με λεία 160 ευρώ!

ΠΑΦΟΣ: Άστοχος ή... άτυχος ο 32χρονος; Πιάστηκε για τρεις διαρρήξεις με λεία 160 ευρώ!

Διέπραττε διαρρήξεις αλλά δεν κατάφερνε να πάρει σχεδόν τίποτα και τελικά συνελήφθη ο 32χρονος. 

Στην σύλληψη ενός 32χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με τρεις διαρρήξεις εστιατορίων στην περιοχή Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 32χρονου έγινε την Τετάρτη (28/11) αφού εναντίον του προέκυψε μαρτυρία.

Από την πρώτη διάρρηξη που διαπράχθηκε σε εστιατόριο στην Πέγεια κλάπηκε η ταμειακή μηχανή αξίας 580 ευρώ και η οποία περιείχε 60 ευρώ σε διάφορα κέρματα.

Ο δράστης από την δεύτερη διάρρηξη, επίσης εστιατορίου, δεν απέσπασε οτιδήποτε ενώ από μια παγωταρία στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Πέγειας, κλάπηκε το ποσό των 100 ευρώ σε κέρματα από την ταμειακή μηχανή.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος δεν παραδέχτηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE