ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξεψύχησε στο δρόμο για το σπίτι του ο 61χρονος- Στη δημοσιότητα το όνομά του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξεψύχησε στο δρόμο για το σπίτι του ο 61χρονος- Στη δημοσιότητα το όνομά του

Σε παθολογικά αίτια εκτιμάται πως οφείλεται ο θάνατος του 61χρονου Βρετανού Barry Desmond Fraser, το όχημα του οποίου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28/11 ακινητοποιημένο στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της εξόδου προς Ύψωνα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Τροχαίας, φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του να οφείλεται σε τροχαίο. Εκτιμάται πως ο 61χρονος ξεψύχησε ενώ οδηγούσε προς Πάφο και συγκεκριμένα για να μεταβεί στα Κούκλια, όπου διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 61χρονου θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE