Στα €166.8 εκατ. εκτιμάται η συνολική συνεισφορά της PwC στην οικονομία

Στα €166.8 εκατ. εκτιμάται η συνολική συνεισφορά της PwC στην οικονομία

Το συνολικό αποτύπωμα της PwC  Κύπρου για το 2018 στην κυπριακή οικονομία, εκτιμάται στα €166.8 εκ, σημειώνοντας αύξηση €4 εκ. από το 2015 όταν είχε ανέλθει στα €162.8 εκ., σύμφωνα με δελτίο Τύπου του οργανισμού.

«Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το θετικό οικονομικό αποτύπωμα του οργανισμού αντιστοιχεί σε συνεισφορά ύψους 0,6% στο ΑΕΠ της Κύπρου και αντιπροσωπεύει περίπου το 70% του συνολικού αποτυπώματος του οργανισμού», αναφέρεται.
 
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, Ευγένιος Ευγενίου, ανέφερε πως, η PwC Κύπρου προχώρησε για δεύτερη φορά, στην καταγραφή του συνολικού αποτυπώματός της, αποσκοπώντας στην αποτίμηση όλων των δράσεων της, εξετάζοντας παράλληλα την ευρύτερη επίδρασή του οργανισμού στην οικονομία, στην κοινωνία, αλλά και στο περιβάλλον.
 
«Η καταγραφή του συνολικού αποτυπώματος της PwC Κύπρου δίνει μια συνοπτική εικόνα της μέχρι σήμερα πορείας μας προς τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Μας επιτρέπει να κοιτάξουμε πέρα από τα οικονομικά αποτελέσματα και να σχεδιάσουμε συγκεκριμένες δράσεις που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της συνολικής μας συνεισφοράς», ανέφερε.
 
Για την πραγματοποίηση αυτής της μελέτης αξιοποιήθηκε το πλαίσιο “Total Impact Measurement & Management (TIMM)” της PwC.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE