Ολοκληρώνει ενόψει Λάτσιο – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία προπόνηση

Ολοκληρώνει ενόψει Λάτσιο – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία προπόνηση

Με προπόνηση που διεξάγεται στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει απόψε την προετοιμασία του ο Απόλλωνας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (29/11, 22:00) με αντίπαλο τη Λάτσιο, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί η Λεμεσιανή ομάδα να μην έχει πλέον καμία πιθανότητα πρόκρισης, όμως έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και θα επιδιώξει να… «σπάσει το ρόδι», απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και δεν λείπουν τα χαμόγελα και τα πειράγματα στην αποψινή προπόνηση, μεταξύ των παικτών.

Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο από την τελευταία προπόνηση των «κυανολεύκων» του Σωφρόνη Αυγουστή:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE