ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές για πέντε χρόνια 35χρονος – Το παράπτωμά του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές για πέντε χρόνια 35χρονος – Το παράπτωμά του

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού επέβαλε την Τετάρτη 28/11 ποινή πενταετούς φυλάκισης, σε 35χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης κατοχής, προμήθειας και χρήσης ναρκωτικών.

Η υπόθεση διερευνήθηκε από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), η οποία στις 20 Αυγούστου 2017, προχώρησε στη σύλληψη του 35χρονου.

Κατά τη συγκεκριμένη μέρα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Ο 35χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον ελέγχου, αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αστυνομικό όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Ακολούθησαν έρευνες στο αυτοκίνητο και την οικία του 35χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1730 γραμμαρίων, αριθμός κινητών τηλεφώνων, χρηματικό ποσό και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.