Έντονη παρουσία της Αστυνομίας στην Αγία Νάπα - «Κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας»

Έντονη παρουσία της Αστυνομίας στην Αγία Νάπα - «Κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας»

Προγραμματισμένη άσκηση της Αστυνομίας, θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα την Πέμπτη (29/11) και ως εκ τούτου, αναμένεται να υπάρχει έντονη παρουσία μελών της Δύναμης στους δρόμους. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, 2018 η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου σε συνεργασία με την Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ), θα διεξάγουν άσκηση μεταξύ των ωρών 10.00π.μ. και 12 το μεσημέρι στην περιοχή Κόννου καθώς και στην ευρύτερη περιοχή Αμμοχώστου». 

«Ως εκ τούτου, λόγω κινητοποίησης της Αστυνομίας στην περιοχή, ενημερώνεται το κοινό ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα μετά από σύσκεψη - Βλέπουν κοινωνικούς εταίρους οι Υπουργοί

ΑΤΑ: Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα μετά από σύσκεψη - Βλέπουν κοινωνικούς εταίρους οι Υπουργοί

Τα επόμενα βήματα για την εντατικοποίηση της διαδικασίας με στόχο την κατάληξη σε συμφωνία σχετικά με τον θεσμό της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθορίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, με τη συμμετοχή του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Παναγιώτου και του Υπουργού Οικονομικών Μάκη Κεραυνού.