Με ενστάσεις άρχισε η δίκη της 3ης υπόθεσης εναντίον στελεχών της Τράπεζας Κύπρου

Με ενστάσεις άρχισε η δίκη της 3ης υπόθεσης εναντίον στελεχών της Τράπεζας Κύπρου

Με ενστάσεις της υπεράσπισης άρχισε σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, η ακρόαση της ποινικής υπόθεσης εναντίον στελεχών της Τράπεζας Κύπρου, η οποία αφορά στην επαναταξινόμηση των ομολόγων της Τράπεζας.

 

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι Ανδρέας Ηλιάδης, Γιάννης Κυπρή, Χρίστης Χατζημιτσής, Νικόλας Καρυδάς, Χριστόδουλος Πατσαλίδης, Ελίζα Λειβαδιώτου και Δέσποινα Κυριακίδου. Όλοι οι κατηγορούμενοι απάντησαν την 01/06/2017 μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Κατά την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, ο εκ των δικηγόρων του κ. Ηλιάδη, Κρις Τριανταφυλλίδη, ήγειρε τρεις ενστάσεις που αφορούν, όπως είπε, στη νομιμότητα συνέχισης της διαδικασίας όσον αφορά στον πελάτη του.  

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE