Αυξάνεται το επίδομα ενοικίου για 4,5 χιλιάδες δικαιούχους

Αυξάνεται το επίδομα ενοικίου για 4,5 χιλιάδες δικαιούχους

Αύξηση κατά 10% του επιδόματος ενοικίου για 4,5 χιλιάδες δικαιούχους ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ αν συνυπολογιστεί και η προηγούμενη αύξηση των επιδομάτων ενοικίων για το 2018 κατά 15%, το συνολικό ποσοστό ανέρχεται στο 25%.

 

 
Σε δηλώσεις της μετά από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου είπε ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα αύξηση κατά 10% του επιδόματος ενοικίου για όλους τους δικαιούχους που ανέρχονται στις 4,5 χιλιάδες, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019».
 
Το ποσό θα καλυφθεί από εξοικονομήσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών για το 2019, πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE