Συνεχίζει να ΠΡΟΚΑΛΕΙ εντύπωση με Μόντες…

Συνεχίζει να ΠΡΟΚΑΛΕΙ εντύπωση με Μόντες…

Δεν ξέρουμε πόσοι Ομονοιάτες το πρόσεξαν, αλλά ο Κρις Μόντες δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ούτε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ανόρθωση. 

Προκαλεί εντύπωση, ότι στα παιχνίδια που ήταν στον πάγκο ο Γιάννης Αναστασίου, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ένα λεπτό, ο βραχύσωμος Ισπανός μεσοεπιθετικός. 

Διευκρινίζεται ότι δεν υπήρξε ενημέρωση, ότι ο 21χρονος παίχτης, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. 

Σε καμία περίπτωση δεν λέμε, ότι ο Μόντες είναι παιχταράς ολκής. Και ότι μπορεί να «κουβαλήσει» την Ομόνοια στις πλάτες τους. Όμως δεν τον λες και παίχτη-μετριότητα. 

Εννοείται ότι ο καθ’ ύλη αρμόδιος της ομάδας της Λευκωσίας, ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα από τον καθένα μας. Βλέπει όλους τους παίχτες καθημερινά στην προπόνηση και λαμβάνει αποφάσεις… 

H τελευταία επίσημη συμμετοχή του Μόντες, ήταν πριν ένα μήνα. Στις 27 Οκτωβρίου έπαιξε 76 λεπτά στο παιχνίδι με την Πάφο, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 4-2 στο ΓΣΠ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE