Αν είναι δυνατόν: Ξύρισαν ουρακοτάγκο, της φόρεσαν κοσμήματα και την έβαζαν να εκδίδεται

Αν είναι δυνατόν: Ξύρισαν ουρακοτάγκο, της φόρεσαν κοσμήματα και την έβαζαν να εκδίδεται

Μια είδηση που σοκάρει έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ινδονησία όπου ένας θηλυκός ουρακοτάγκος χρησιμοποιείτο ως σκλάβα του σεξ. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Πόνι, ένας θηλυκός ουρακοτάγκος «εκπαιδεύτηκε» ώστε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις εργατών σε μια φάρμα στην περιοχή του Borneo.

Το ανυπεράσπιστο ζώο, το οποίο ξύρισαν και «έντυσαν» με κοσμήματα, ξάπλωνε σε ένα λερωμένο στρώμα, όπου άντρες, δύο φορές το μέγεθος της Πόνι, την βίαζαν, αφού προηγουμένως πλήρωναν για την εμπειρία

«Είναι φρικτό, ήταν μια σκλάβα του σεξ» δήλωσε η Michelle Desilets, διευθύντρια της οργάνωσε που διέσωσε την συμπαθέστατη Πόλι. «Της φορούσαν κοσμήματα, σκουλαρίκια, άρωμα καθώς και μακιγιάζ, θα υπέφερε και θα πονούσε τόσο πολύ» τα λόγια της.

Όπως αναφέρεται η Πόνι κλάπηκε από τους γονείς της όταν ήταν νεογέννητο και από αυτή την ηλικία μέχρι τα 6 της χρόνια «εκπαιδευόταν» από αυτούς που την αιχμαλώτισαν για αυτές τις αρρωστημένες πράξεις.

Σημειώνεται ότι η Πόλι, κατάφερε να ξεπεράσει τα όσα βίωνε, ωστόσο δεν μπορεί να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον, καθώς πέρασε πολλά χρόνια της ζωής της φυλακισμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αερόσακοι: Όσα ανέφεραν οι χαροκαμένοι γονείς - «Η λέξη Takata μπήκε στη ζωή ολόκληρης της Κύπρου μετά το θάνατο των παιδιών»

Αερόσακοι: Όσα ανέφεραν οι χαροκαμένοι γονείς - «Η λέξη Takata μπήκε στη ζωή ολόκληρης της Κύπρου μετά το θάνατο των παιδιών»

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συνεδρίες της Ερευνητικής Επιτροπής που έχει αναλάβει την υπόθεση του σκανδάλου με τους ελαττωματικούς αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ. Στην σημερινή ακρόαση περιλαμβάνονται καταθέσεις οικογενειών θυμάτων και ειδικών εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE