Στο «Πάμε Πακέτο» ο Στέφανος Μιχαήλ–Για τα μάτια μιας όμορφης 20χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο «Πάμε Πακέτο» ο Στέφανος Μιχαήλ–Για τα μάτια μιας όμορφης 20χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποια η σχέση της 20χρονης φοιτήτριας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του πρωταγωνιστή του 'Τατουάζ', Στέφανου Μιχαήλ; 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου, υποδέχεται τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου και ανοίγει τέσσερα μοναδικά πακέτα, που κρύβουν τις πιο απρόσμενες εκπλήξεις.

Η Ειρήνη, φοιτήτρια στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, βρίσκεται ανυποψίαστη στο κοινό της εκπομπής για να παρακολουθήσει πώς πραγματοποιείται ένα τηλεοπτικό γύρισμα.

Είναι η μέρα των γενεθλίων της και καθόλου  δεν φαντάζεται αυτό που θα επακολουθήσει.

Ο αγαπημένος της τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Το Τατουάζ», Στέφανος Μιχαήλ, συνωμοτούν με τους υπεύθυνους της εκπομπής για να της κάνουν την πιο γλυκιά έκπληξη γενεθλίων, η οποία θα της μείνει αξέχαστη!

Ποιοι δικοί της άνθρωποι διοργάνωσαν, πίσω από την πλάτη της, αυτό το πάρτι για τα 20 της χρόνια;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE