Απολογήθηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για την αποφυλάκιση παιδεραστών – «Όχι καλώς μελετημένα» - VIDEO

Απολογήθηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για την αποφυλάκιση παιδεραστών – «Όχι καλώς μελετημένα» - VIDEO

Μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης του Συμβουλίου Εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής για την Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Κακοποίησης Παιδιών, «Φωνή», o Πρόεδρος ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για την προεδρική χάρη που δόθηκε σε καταδικασθέντες παιδεραστές.

Ο Πρόεδρος μάλιστα, ευχαρίστησε δημόσια την Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία του «υπέδειξε το σφάλμα» όπως είπε και δήλωσε ότι, «έγιναν οι διορθώσεις ή οι διορθωτικές αλλαγές».

Θυμίζουμε ότι, την Τρίτη (27/11) δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ανέφερε ότι επτά καταδικασθέντες παιδεραστές, αναμένεται να αποφυλακιστούν, με προεδρική χάρη.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE