Η Κύπρια Jayla χορογράφησε μια πολύ προσωπική της στιγμή στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - Άφωνοι οι κριτές - VIDEO  

Η Κύπρια Jayla χορογράφησε μια πολύ προσωπική της στιγμή στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - Άφωνοι οι κριτές - VIDEO  

Η 14χρονη στην πρώτη της εμφάνιση προβλημάτισε αποκαλύπτοντας ότι δεν πάει σχολείο, αλλά έχει ιδιωτικούς δασκάλους. Στην επόμενη φάση τους μάγεψε χορογραφώντας μια πολύ προσωπική της στιγμή.

Από την στιγμή που ανέβηκε στην σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» η Jayla Paschalis δήλωσε ότι παλεύει με τον ψυχαναγκασμό και το άγχος της.  

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Η 14χρονη Κύπρια προβλημάτισε την κριτική επιτροπή του «Έχεις Ταλέντο» - Έχει ιδιωτικούς δασκάλους - VIDEO

«Αυτός ο χορός είναι κάτι προσωπικό για μένα... γιατί τον έχω συσχετίσει με την εσωτερική μου πάλη, με τον ψυχαναγκασμό και το άγχος» είπε η Jayla στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Όπως εξήγησε το 14χρονο κορίτσι που ζει στην Λεμεσό: «Το άγχος είναι κάτι με το οποίο παλεύω μεγαλώνοντας και είναι μια μόνιμη μάχη για εμένα».

Κατά την διάρκεια της χορογραφίας της ένιωθε φυλακισμένη και προσπαθούσε να καταπολεμήσει τα αρνητικά της συναισθήματα.

Οι κριτές απόλαυσαν το χορό της με τα διθυραμβικά τους σχόλιά να κάνουν την Κύπρια να νιώσει υπέροχα.

Δείτε την εμφάνισή της Jayla Paschalis επί σκηνής: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE