Ξεκαθαρίζει η εικόνα ενόψει ΓΕΝΑΡΗ… Για ποιους ΧΤΥΠΑ η καμπάνα…

Ξεκαθαρίζει η εικόνα ενόψει ΓΕΝΑΡΗ… Για ποιους ΧΤΥΠΑ η καμπάνα…

Ύστερα από τα χτεσινά άσχημα νέα για τον Ντελατόρε, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, είναι δεδομένο ότι θα πάνε να πάρουν επιθετικό κορυφής στον ΑΠΟΕΛ τον Γενάρη. 

Φυσικά θα διαγραφεί το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού από τον Κατάλογο Α’. 

Πληροφορίες λένε, ότι την πόρτα της εξόδου από τον Αρχάγγελο θα δουν σε ένα μήνα, δυο ακόμα ποδοσφαιριστές. Οι Ζίφκο Μιλάνοφ και Χέσους Ρουέδα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός εδώ και πολύ καιρό είναι τραυματίας, εκεί που πάει να επανέλθει εμφανίζεται νέο πρόβλημα. H τελευταία του συμμετοχή, ήταν πριν ένα χρόνο (06.12.2017) στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τότεναμ. 

Η διοίκηση και οι τεχνικοί υπεύθυνοι της ομάδας, καταλαβαίνουν ότι για να «κυλήσει» η ομάδα και να καταστεί πιο δυνατή, θα πρέπει να γίνουν αξιόλογες μετεγγραφές τον Γενάρη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE