Τουρκάλα δημοσιογράφος: «Η Τουρκία διέπραξε δυο εγκλήματα σε βάρος της Κύπρου»

Τουρκάλα δημοσιογράφος: «Η Τουρκία διέπραξε δυο εγκλήματα σε βάρος της Κύπρου»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκάλα δημοσιογράφος Ουζάι Μπουλούτ αρθρογραφεί κατά του καθεστώτος της Τουρκίας και του Ερντογάν, στηρίζοντας Κύπρο και Ελλάδα.

Σε νέο άρθρο της στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Gatestone η Μπουλούτ κάνει λόγο για «δυο εγκλήματα που διάπραξε η Τουρκία στην Κύπρο».

Εκτός του ότι έχει εισβάλει στην Κύπρο, Ευρωπαϊκό κράτος όπως σημειώνει, καταστρέφει και την πολιτιστική κληρονομία στα κατεχόμενα εδάφη με τις βεβηλώσεις διαφόρων εκκλησιών.

Πάνω από 550 εκκλησίες υπάρχουν στα κατεχόμενα όπου έχουν λεηλατηθεί και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν κατεδαφιστεί.

Είναι μία από τις λίγες «τουρκικές» φωνές που ζητούν από τους διεθνείς οργανισμούς και τις ΗΠΑ, να τιμωρηθεί η Τουρκία για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει τόσο στην Κύπρο όσο και σε άλλες χώρες.

 

Έκτορας Γεωργίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE