ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε δύο οχήματα- Προορίζονταν για πώληση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε δύο οχήματα- Προορίζονταν για πώληση

Άρπαξαν φωτιά δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο γραφείου πώλησης αυτοκινήτων.

Η ώρα 03:51 τα ξημερώματα της Τρίτης (27/11) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική, για πυρκαγιά σε 2 οχήματα (μάρκας Citroen C2 και Toyota Avensis), τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο γραφείου πώλησης οχημάτων στην οδό Τζων Κέννεντι στην Παλλουριώτισσα.

Ανταποκρίθηκε οι πυροσβεστικοί σταθμοί Πύλης Πάφου και Καϊμακλίου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:02.

Από την πυρκαγιά το όχημα μάρκας Citroen υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής και του ταμπλό, ενώ από την θερμότητα το όχημα μάρκας Toyota υπέστη ελαφρές ζημιές στην πλευρά του οδηγού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Τρίτη (27/11) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE