Δηλώσεις… «αφύπνισης» από Ταραλίδη: «Αυτοκτονούμε, φαίνεται ότι δεν έχουμε τα κότσια»

Δηλώσεις… «αφύπνισης» από Ταραλίδη: «Αυτοκτονούμε, φαίνεται ότι δεν έχουμε τα κότσια»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα, ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, Γιάννης Ταραλίδης.

Αναλυτικά:

«Ήμασταν βραχυκυκλωμένοι από το πρώτο λεπτό. Πραγματικά, όταν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ο αντίπαλος σε κλείνει στο μισό γήπεδο, δεν είναι ότι καλύτερο.

Αυτοκτονούμε μόνοι μας και φαίνεται ότι δεν έχουμε τα κότσια, αφού όταν είσαι στην προτελευταία θέση, δεν γίνεται να παρουσιαζόμαστε έτσι. Και το Χ όμως είναι πολύτιμος βαθμός, αλλά είμαστε και αρκετά άτυχοι.

Ήμουν κοντά στη φάση του γκολ του Μαύρου που ακυρώθηκε και όντως ήταν οφσάιντ. Νομίζω πως αν προηγούμασταν στο σκορ σε εκείνη τη φάση με το δοκάρι του Κεϊτά, θα άλλαζε το παιχνίδι και θα παίρναμε ψυχολογία. Κρατάμε όμως το βαθμό της ισοπαλίας.

Δυσκολευόμαστε στην τελική πάσα και στο σκοράρισμα και είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε και να το βελτιώσουμε, γιατί δεν έχουμε χρόνο και ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πίσω είμαστε αρκετά καλοί, αλλά μας λείπει το εύκολο γκολ και το πληρώνουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.