Σε διεθνή συνάντηση στην Ιταλία ο Οζερσάι

Σε διεθνή συνάντηση στην Ιταλία ο Οζερσάι

Σε διεθνή συνάντηση στην Ιταλία συμμετέχει ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών» του ψευδοκράτος Κουντρέτ Οζερσάι, με τίτλο «Κίνδυνοι και ευκαιρίες στην Ανατολική Μεσόγειο».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι θα απευθύνει ομιλία για το «Δίκαιο της θάλασσας και τη δίκαιη κατανομή πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο: Οι πιθανές επιπτώσεις σε Τουρκία και Κύπρο», σε εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ.

Σε αυτό, προστίθεται, θα συμμετέχουν ειδικοί σε θέματα φυσικού αερίου από Γερμανία, Ρωσία, Ιταλία, Τουρκία, Ελλάδα και Κύπρο.

Στη συνάντηση θα συζητηθεί κατά πόσο οι φυσικοί πόροι της Ανατολικής Μεσογείου μπορούν να αποτελέσουν μέσο συνεργασίας αντί για το μήλον τις Έριδος, ενώ θα υπάρξει και ειδική σύνοδος για το μέλλον του Κυπριακού, αλλά και για τα μοντέλα συνεργασίας με βάση το φυσικό αέριο, αλλά και το ηλεκτρικό ρεύμα.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE