Συγκινητική ενέργεια από τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συγκινητική ενέργεια από τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συγκινητική ενέργεια από τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις, o οποίος προσφέρει τη φανέλα που φορούσε στον αγώνα με την Ομόνοια για το πρωτάθλημα, για καλό σκοπό.

Αναλυτικά:

«Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Νουνο Μοραις, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά τεχνητού μέλους υπερ της εννιάχρονης Ουρανίας Κωστελιδου, και προσφέρει την φανέλα που φορούσε στον αγώνα με την Ομόνοια για το πρωτάθλημα.

Η μικρή σε τροχαίο τον Ιούλιο του 18 στην Άνω Ποταμια Κιλκίς, υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού και έχασε και την μητέρα της.

Τώρα σε δημοπρασία, στο www.charityidols.gr «Solidarity 4 Ever».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.